Deprem bölgesinde oluşan yeryüzü hareketleri incelendi

Afyon Kocatepe Üniversitesi Deprem Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Çağlar Özkaymak deprem bölgelerinde oluşan yeryüzü hareketlerini inceledi.

DUVAR - AFAD koordinatörlüğünde Afyon Kocatepe Üniversitesi Deprem Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Çağlar Özkaymak ve Dokuz Eylül Üniversitesi Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir ile Osmangazi Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Volkan Karabacak'tan oluşan ekip Maraş merkezli depremlerin ardından bölgede gözlenen yüzey kırıkları ile deprem sarsıntısı ve yer çekimiyle ilişkili yeryüzünde gelişen diğer olayları inceledi. Bilim insanları yaptıkları incelemeler ve tespitler sonrasında kapsamlı rapor hazırlayacak.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten 'altın' uyarısı: Elinde dolar ve eurosu olanlar... Meteoroloji turuncu kodla uyardı: Kuvvetli sağanak başlıyor Oranlar değişti: İşte 2 milyon TL'nin aylık getirisi Akaryakıt fiyatları güncellendi: 27 Temmuz benzin, mazot fiyatları Naci Görür 'son damla' diyerek konum verdi: 7 ve üzeri uyarısı 'Gavad', I. Kavad'dan mı geliyor?