Dervişoğlu'ndan Akşener paylaşımı: İYİ Parti’ye düşmanlık bize sadece güç verir

Kurucu lider Akşener'in hakkındaki iddiaları yalanlamasıyla ilgili açıklama yapan İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu "Hiç kimse yeise kapılmasın. İYİ Parti’ye düşmanlık bize güç verir" dedi.

Abone ol

DUVAR - İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partinin kurucu genel başkanı Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşmesinin ardından ortaya atılan iddialarla ilgili açıklamasını değerlendirdi.

Akşener'in sosyal medyadan da paylaştığı açıklamasını alıntılayan Müsavat Dervişoğlu, "Hiç kimse yeise kapılmasın. İYİ Parti’ye düşmanlık bize sadece güç verir. Dünümüzde bizimdir, yarınımız da" ifadelerini kullandı.

Bir iş adamının davası için Erdoğan'la görüştüğü ve Ankara'da ofis tuttuğu iddialarının doğru olmadığını belirten Akşener, Sözcü yazarı ve gazeteci İsmail Saymaz'dan şikayetçi olacağını belirtmişti.

Akşener, "İsmail Saymaz'ın bu ifadelerindeki şahsıma yöneltilen iddialar tümüyle gerçek dışıdır. Bugüne kadar herhangi bir iş insanı veya başka bir kişi adına, yargıya intikal etmiş bir konuda hiç kimseden açık veya örtülü hiçbir talebim olmamıştır, bugünden sonra da olmayacaktır. Ofis açıp açmadığımı bu kadar çok merak edenleri aydınlatmak isterim ki; Türkiye'nin herhangi bir yerinde, herhangi bir amaçla bir ofis açmadım. Eğer ki bu yönde bir kararım olursa bunun da kamuoyu ile paylaşılmasını bizzat kendim sağlarım" demişti.

(HABER MERKEZİ)