Destici'den AK Partili Oğan'a tepki: Adımızı kullanarak hainlik yaptı

BBP lideri Destici, "Yeni bir devlet kuruyoruz" diyen AK Partili Ayhan Oğan'ı eleştirdi: "Bizim de ismimizi kullanarak ihanet diyebileceğimiz bir hainlikte bulundu."

Abone ol

DUVAR - Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, BBP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı 11'inci Olağan Kongresinde konuştu.

"Yeni bir devlet kuruyoruz" diyen AK Parti eski MKYK üyesi Ayhan Oğan'ı eleştiren Destici şöyle dedi: "16 Nisan'da Türkiye; artık darbe anayasasının ürünü olan anti demokratik bir yönetim sisteminden kurtularak tamamen hür seçimlerle oluşmuş, parlamentonun hazırladığı ve daha sonra da halkın oyuyla yapılan sistem değişikliyle yönetilecek. Şimdi bazı televizyon programları tartışmalarında yorumculardan bir tanesi kanaatimizce; iktidara, Cumhurbaşkanına, ya da iktidar çevrelerine yaranma maksadıyla zevzeklik yaparak 'Eski devlet yıkılıyor, yeni bir devlet kuruluyor' gibi hiçbirimizin kabul etmeyeceği bir cümleyle izah etmeye çalıştı. Bizim de ismimizi kullanarak böyle bir zevzeklik, hatta ihanet diyebileceğimiz bir hainlikte bulundu. Bir kere bunu reddettiğimizi buradan açık ve net bir şekilde ilan ediyorum. Bir kere herkes şunu kafasına soksun; Türkiye Cumhuriyeti Devleti Allah'ın izniyle ilelebet payidar olacaktır" diye konuştu. (İSTANBUL/DHA)