Detaylar ortaya çıktı: İşte Erdoğan’a sunulacak emekli zammı seçenekleri

En düşük emekli zammı yarın verilecek vergi paketine eklenecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunulması beklenen zammın detayları netleşmeye başladı.

DUVAR - AK Partili kurmaylar, en düşük emekli maaşlarında yapılacak zamma ilişkin üç alternatif ve mali raporu haftasonu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sundular. Bu akşam Erdoğan kararını verecek ve AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler ise yarın Vergi Paketi’nin detayları ile en düşük emekli maaşına yapılacak zammı açıklayacak. 40 maddelik Vergi Paketi de yarın Meclis’e sunulacak. Bunun 12 maddesinin vergiyle ilgili olduğu, kalanların ise teknik düzenlemeleri içerdiği kaydediliyor.

Haberin Devamı
Harvard profesörü anlattı: Mutlu insanların önem verdiği 3 şey İslam Memiş'ten altın ve borsa uyarısı: Trump seçimi kazanırsa... Meteorolojiden sarı kodlu kuvvetli sağanak ve fırtına uyarısı Uzmandan 'para bitiyor' uyarısı: Altın ve gümüş için inanılmaz tahmin Akaryakıt fiyatları güncellendi: 15 Temmuz benzin, mazot fiyatları '25' sınırı kalktı, ev sahipleri coştu: Yeni ev kiralama kriterleri