Devlet Bahçeli: Bizde taban yok dava arkadaşlarımız var

Anayasa referandumu konusunda MHP tabanının farkı düşündüğü iddialarını eleştiren Devlet Bahçeli, "Biz de taban yoktur, dava arkadaşlarımız vardır. Biz de tavan yoktur, ülkücü şuur hakimdir" dedi.

Abone ol

DUVAR - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

Anayasa değişiklik referandumu üzerinden, toplumu ayrıştırmak isteyenlerin olduğunu savunan Bahçeli, "Referandum üzerinden milleti fikir ve duygu planında ayrıştırmayı amaçlayan profesyonel nifakçılar kampanyalarına çoktan başladılar" ifadelerini kullandı.

Cepheleşme ve siyasi çatlakların derinleştiğini belirten Bahçeli, MHP tabanının farklı düşündüğü yönündeki açıklamaları eleştirdi. Bahçeli, şunları kaydetti: "Tekrar hatırlatıyor, yeniden söylüyorum: Biz de taban yoktur, dava arkadaşlarımız vardır. Biz de tavan yoktur, ülkücü şuur hakimdir. MHP’li görünüp, ülkücü kisvesinde dolaşan küçük bir sözde muhalif azınlık kişisel heves ve hedefleri için olmadık oyunlar içindedir."

Anayasa değişikliğindeki amacın sistemde yaşanan tıkanıklığı gidermek olduğunun altını çizen Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şu şekilde:

(HABER MERKEZİ)