Dijital platformlarda haftanın en çok izlenen dizi ve filmleri

Box Office Türkiye, 6 - 12 Kasım 2023 haftası boyunca dijital platformlarda en çok izlenen dizi ve filmleri derledi.

TERZİ

Netflix Türkiye'de geçtiğimiz hafta televizyon kategorisinde üçüncü sezonuyla ekranlara gelen Terzi birinci sıradaki yerini korudu. OGM Pictures imzalı yapım 22,4 milyon saat görüntülenmeyle global listede de birinci sırada yer aldı.

Yeteneğini büyükbabasından miras alan başarılı terzi Peyami, dedesinin ölümünden sonra herkesten sır gibi sakladığı, akli dengesi yerinde olmayan babası Mustafa'nın bakımını üstlenmek zorunda kalır ve en büyük sırrını İstanbul'daki hayatının tam merkezine yerleştirmeye mecbur kalır. İstismar edildiği bir ilişkiden canı pahasına kaçmakta olan Esvet, kendi sırlarıyla Peyami'nin ve Mustafa'nın hayatına girer.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten 'acele edin' uyarısı: Cebinde nakit parası olan... Özgür Demirtaş açıkladı: Malda kalmak mı, nakit bulundurmak mı? Yusuf Dikeç'ten sitem: 'Geçen sene elimden silahımı alanlar...' Olimpiyatta madalya kazananlara kaç Cumhuriyet altını veriliyor? Kirada yeni dönem: Yılda iki kere zam 50.000 liranın aylık getirisi belli oldu: En yüksek faizi kim veriyor?