Dilek İmamoğlu'nun annesi Trabzon'da defnedildi

Dilek İmamoğlu’nun annesi Havva Kaya'nın cenazesi, memleketi Trabzon'da toprağa verildi.

Abone ol

DUVAR - Tedavi gördüğü hastanede 9 Nisan Cuma günü vefat eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu’nun annesi Havva Kaya için Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesi Kovanlı Köyü Camisi'nde bugün cenaze töreni düzenlendi. 

Havva Kaya'nın cenazesi, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığına defnedildi.

Cenaze törenine, Kaya'nın ailesi ve yakınlarının yanı sıra AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, CHP İstanbul Milletvekili Gökhan Zeybek, CHP İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan, CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, CHP Parti Meclisi Üyesi Sevgi Kılıç, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman, eski Devlet Bakanı Eyüp Aşık, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, bazı ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı.

KORONAYA YAKALANAN DİLEK İMAMOĞLU CENAZEYE KATILAMADI

Taziyeleri kabul eden Ekrem İmamoğlu, cenazeye katılanlara kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.

.
Eşi Dilek İmamoğlu’nun korona olması nedeniyle cenazeye katılamadığını söyledi. Ekrem İmamoğlu, yaptığı konuşmada, “Covidden dolayı bugün burada olamayan sevgili eşimle beraber Havva annemizin bereketini yıllardır kendi evimizde yaşadık. Bu yönüyle Havva annemizi hiç unutmayacağız. Annemiz gerçekten cennetlik bir insandı. Faydalı işlerin peşinde koşan ve iyi evlat yetiştirmek için mücadelesini veren bir anneydi. Bu duygularla onu uğurlayacağız. 'Anne kutsaldır, cennet annenin ayakları altındadır' derler ya biz ve bütün ailemiz annemizin kutsallığını yaşamış bir aileyiz" dedi. (TRABZON-DUVAR)