Diyarbakır 3 günde 12 ton ciğer tüketti: Bin 500 kilometre yol geldim

Diyarbakırlıların sabah kahvaltısında da tercih ettikleri ciğer, 3 günlük Ramazan Bayramı’nda 12 ton tüketildi.

DUVAR- Diyarbakır'ın önde gelen lezzetleri arasında yer alan ciğer kebabı, turistlerin de tercihleri arasında. Bölgede sabah kahvaltılarında da yenilen ciğer, ramazan ayında bile günde ortalama 2 ton tüketildi. Sektör haline Kent genelinde 300 ciğerci bulunurken, bu işletmelerde toplam 5 bin kişi çalışıyor. Ciğer, 3 günlük Ramazan Bayramı sürecinde de Diyarbakırlıların ve kente gelen turistlerin ilk tercihleri arasında yer aldı.

Haberin Devamı
Anket: İktidara yakın araştırma şirketinden AK Parti'ye kötü sürpriz BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler Cebinde Türk Lirası olanlar dikkat: Yüksek faiz için son vagon Uzman isimden 'pazartesi' uyarısı: Altın yükselecek mi düşecek mi? Sahibinden 'kaplamalı' oto: Değeri düşmesin diye 60 bin TL masraf Stratonikeia'da 2 bin 250 yıllık kanalizasyon bulundu...