Diyarbakır’da başladı, 13 kente yayıldı: ABD'den görmeye geldiler...

Ebru Baybara Demir tarafından gerçekleştirilen, daha sonra 13 şehir ve 52 belediyenin hayata geçirdiği 'Topraktan Toprağa Biyobozunur Atık Yönetimi' projesi, HBO Max'ın belgeseline konu oldu.

DUVAR - Diyarbakır'da geçen yıl şef Ebru Baybara Demir tarafından gerçekleştirilen, daha sonra 13 şehir ve 52 belediyenin hayata geçirdiği 'Topraktan Toprağa Biyobozunur Atık Yönetimi' projesi, Amerikan online iletişim platformu HBO Max'ın Zero Waste Chef (Sıfır Atık Şefi) belgeseline konu oldu. Program sunucusu ekolojist ve bilim insanı Diego Garci Vega ve ekibi, Diyarbakır ve Mardin'de projenin mimarı Ebru Baybara Demir ile belgeselin çekimlerini gerçekleştirdi.

Haberin Devamı
İBAN'a para yollarken iki kere dikkat Mevduat faizlerinde son durum belli oldu: 250 bin TL'nin getirisi uçtu En güçlü pasaportlar belli oldu: Türkiye'nin sıralaması değişti Çarşamba günü akaryakıt fiyatları belli oldu: Benzin, motorin, LPG BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler Faiz oranları değişti: 1 milyon TL'nin getirisi güncellendi