Doğan Egmont: Yayınevimiz satış sürecine dahil değil

Doğan Egmont'tan açıklama: Doğan Grubu çatısı altında yolumuza devam ediyoruz.

Abone ol

DUVAR - Doğan Egmont Yayıncılık, Doğan Yayın Grubu'nun Demirören Grubu'na satışıyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada yayınevinin satışa dahil olmadığı belirtildi.

Medyaradar'ın haberine göre, Doğan Holding bünyesinde faaliyet gösteren Doğan Egmont, Doğan Yayın Grubu'nun satılmasıyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, Doğan Egmont'un satışa dahil olduğu haberinin doğru olmadığı belirtildi.

Genel Müdür Gülgün Çarkoğlu'nun yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Geçen hafta yayınevimizin de bir parçası olduğu Doğan Grubu, sahibi olduğu medya kuruluşlarının satışını gerçekleştirdi. Hürriyet, Kanal D gibi çok önemli medya kuruluşlarının satışı, elbette Türkiye’nin en önemli gündem maddelerinden biri oldu.

İlk gün yazılı ve dijital medyada çıkan kimi haberlerde bu satışta Doğan Egmont’un adı da yer aldı. Bu konuda biz de pek çok soru aldık ve bir bilgilendirme notu paylaşmayı uygun bulduk. Yayınevimiz Doğan Egmont’un bu sürece dahil olmadığını belirtmek isterim.

Doğan Egmont Yayıncılık kurulduğu günden bu yana olduğu gibi, Doğan Grubu çatısı altında yoluna devam etmektedir. Bünyemizdeki Doğan Kitap, Doğan Novus, CEO Plus, DEX ve Doğan Egmont markalarıyla, belirlemiş olduğumuz yayın planlarımıza sadık kalarak, stratejimizi ve vizyonumuzu koruyarak yolumuza devam ediyoruz."