Doktorların '9 günlük tatil nöbeti': Sıfır verecekmiş, alıştık artık

Bu yıl 4 Mayıs Çarşamba günü sona eren Ramazan Bayramı tatilini 9 güne çıkartmak isteyenlerin 5- 6 Mayıs günleri için hasta olmamalarına rağmen rapor talebine, doktorlar sosyal medyada tepki gösterdi.

DUVAR- 'Ramazan Bayramı tatilini rapor alarak 9 güne çıkartmak isteyen birçok devlet memuru veya özel sektör çalışanı, sağlık ocakları ve hastanelerin acil servislerine gitti. Hasta olmadıkları halde tatili 9 güne çıkartmak için rapor talep edenlere doktorlar tepki gösterdi. Birçok doktor, bu şekilde kendilerinden rapor talep edilmesini sosyal medyadan paylaşırken, aynı zamanda çalıştıkları hastanelerin başhekimleri ve üst makamlarına da durumu bildirdi.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Sıcaklardan bunalanlar için Antalya’nın muhteşem yaylaları Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok Sürücüler dikkat: 22 Temmuz güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler