Dolar 35 olursa şaşırmayın!

Doların özellikle yerel seçimler sonrası artış oranının hızlanması çok mümkün. 2024'ün son çeyreğine gelindiğinde, doların 35-37 TL aralığında olması beklenmeli. Euro ise 40 TL’yi test edebilir.

ŞİMDİDEN 30’A ALIŞIN HELE 35’TE BİTERSE ŞÜKREDİN!

Borsada dalgalı seyir sürer ve yatırımcı sayısında ciddi düşüş yaşanırken, altında dalgalı, ama yükselen bir trend takip ediliyor. Döviz cephesinde de ise zayıf ama istikrarlı bir yükseliş eğilimi devam ediyor. Bu eğilim sonucunda, geçen hafta ABD Doları 30 TL seviyesini test ederek tarihi zirveyi gördü. Euro ise 33 TL seviyesini aştı. Böylelikle, yılbaşından bu yana dolar/TL kuru yüzde 1.6 artış gösterdi. Doların özellikle yerel seçimler sonrasında artış oranının hızlanması çok mümkün. 2024 yılının son çeyreğine gelindiğinde, doların 35-37 TL aralığında olması beklenmeli. Euro ise 40 TL’yi test edebilir. Tabii burada Türkiye’nin ekonomik durumu kadar Fed’in politikaları ve küresel ekonomik eğilimler de önemli bir etmen olacak. Sonuç itibarıyla, gelecek hafta dolarda 30 TL seviyesine alışmaya başlayacağımız hafta olacak.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Sıcaklardan bunalanlar için Antalya’nın muhteşem yaylaları Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... Sürücüler dikkat: 22 Temmuz güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok TCMB anketi açıklandı: Beş ay sonra dolar/TL ne kadar olacak?