Domates konservelerindeki büyük tehlike: 1 gramı insanı öldürebilir

Yaz mevsiminin gelmesiyle evlerde yaygınlaşan konserve üretimi, ölümcül bir zehirlenme olan botulismus hastalığına davetiye çıkarıyor.

DUVAR - Uygun koşullarda hazırlanmamış konserve gıdalarda oluşan botulinum toksininin 1 gramının bir milyon insanı öldürebilecek kuvvette olduğuna dikkat çeken Bitki Bazlı Gıdalar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve gıda mühendisi Ebru Akdağ, konserve mevsimi öncesi uyarılarda bulundu.

Haberin Devamı
1000 TL'lik çorbaya inceleme: 1 milyon TL'ye kadar ceza kesilebilir Emekli İstanbul'dan sonra en çok nerede yaşıyor: Listede sürpriz şehir IMDb seçti: Son 4 yılın en iyi 25 filmi Anket: CHP'nin DEM Parti'ye kayyım desteğini doğru buluyor musunuz? Kanun teklifi kabul edildi: İç güvenlikte yeni kurallar Konut kredisi güncellendi: 1 milyon TL'nin aylık ödemesi değişti