Donald Trump’a ikinci suikast girişimi hakkında neler biliniyor?

Donald Trump'ın golf oynadığı sırada yakınlarında ateş açılmasının ardından FBI, 'suikast girişimi gibi görünen olayı' araştırdıklarını açıkladı. Peki, olay ve şüpheli hakkında neler biliniyor?

DUVAR - ABD’nin eski başkanı ve Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump, 13 Temmuz’da bir seçim mitingi sırasında kulağından yaralandığı silahlı saldırının ardından dün Florida’nın Palm Beach bölgesinde golf oynadığı sırada ikinci bir suikast teşebbüsü ile karşı karşıya kaldı. Trump'ın kampanya iletişim direktörü Steven Cheung, “Başkan Trump, civardaki silah sesleri duyulduktan sonra güvende. Şu anda başka ayrıntı yok" açıklamasını yaptı. Olaya ilişkin FBI’dan yapılan açıklamada ise "FBI, Florida West Palm Beach'e intikal etti ve eski başkan Trump'a yönelik suikast girişimi gibi görünen olayı soruşturuyor" denildi. CNN, Fox News ve The New York Times saldırganın kimliğini 58 yaşındaki Ryan Wesley Routh olarak açıklarken, FBI konu hakkında yorum yapmadı. 

Saldırı ve saldırı şüphelisi hakkında bilinenler ise şöyle…

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten gram altın uyarısı: Çok pişman olursunuz... En güvenilir arabalar seçildi: Japon markaları zirvede Arda Güler'e 10 milyon liralık araba hediye edildi Başkan Adams'a suçlamalar: İstanbul'da eğlence mekanlarında ağırlandı Uzman isim duyurdu: Asgari ücret zammında en kuvvetli rakam belli oldu Al-sat devri kapanıyor: İkinci elde yeni sistem nasıl uygulanacak?