'Dünya Kupası ayarlı' varis şaka oldu!

Cambridge Düşesi Kate Middleton ile Prens William'ın üçüncü çocuk sahibi olacaklarının açıklanması, İngiltere'de futbol tutkunlarının gündemini de meşgul ediyor. Sebep, hamilelik açıklamasından iki gün önce paylaşılan bir Twitter mesajı...

Abone ol

DUVAR - Cambridge Düşesi Kate Middleton'ın üçüncü defa anne olacağının açıklanması, 'futbol delisi' İngilizler arasında şaka konusu oldu. Sosyal medyada, İngiltere Prensi William'ın doğum tarihini tam da Haziran 2018'de Rusya'da düzenlenecek Dünya Kupası sırasında izin alabilecek şekilde 'ayarladığı' imasıyla espiriler yapılıyor.

İngiliz Twitter kullanıcıları, @Simmo198133 isimli bir kullanıcının Middleton'ın hamileliğinin açıklanmasından iki gün önce, 2 Eylül'de yazdığı şu mesajı paylaşıyor: "Eşinizi önümüzdeki hafta gibi bir zamanda hamile bırakırsanız, Dünya Kupası başladığında iki haftalığına babalık iznine çıkabilirsiniz. Plan yapın beyler."

Bu mesaj, Middleton'ın hamile olduğunun kraliyet ailesi tarafından doğrulanması sonrası İngiliz Twitter kullanıcıları arasında en çok paylaşılanlar arasına girdi. (Dış Haberler)