Dünyada Filistin'e destek eylemleri: 'İsrail'in kanlı soykırımını durdurun'

7 Ekim'in yıldönümü yaklaşırken, Güney Afrika'dan İngiltere'ye, İrlanda'dan İsveç'e pek çok ülkede İsrail'e tepki, Filistin ve Lübnan'a destek eylemleri yapıldı.

DUVAR - Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin El Kassam Tugayları'nın 'Aksa Tufanı' saldırısının ardından İsrail'in Gazze Şeridi'ne başlattığı saldırılar bir yıla yakın zamandır devam ediyor. İsrail, son iki haftadır Lübnan'da 'Hizbullah'a yönelik' saldırılar da düzenliyor. Gazze'ye saldırıların birinci yılını dolduracağı 7 Ekim öncesinde Güney Afrika Cumhuriyeti, İngiltere, İsveç, İrlanda, Almanya, İtalya ve Danimarka'da Gazze ve Lübnan'a saldırılarını sürdüren İsrail'e tepki eylemleri vardı.

Haberin Devamı
2024'ün en kusursuz otomobilleri seçildi: İlk 3 sırayı aynı marka aldı Konut kredisi değişti: İşte 2,5 milyon TL'nin aylık ödemesi İstanbul'un ilçelerinde konut fiyatları belli oldu Akaryakıtta tabela değişti: 5 Ekim güncel akaryakıt fiyatları Bakan Tekin duyurdu: Okullarda uygulanacak kurallar ve yasaklar neler? İstanbullu bu ilçelerden kaçıyor: İşte en çok tercih edilen yerler