Dünyada Gazze'ye destek eylemleri sürüyor: 'İnsanlık onuru için'

İsrail-Filistin çatışmalarının 13'üncü gününde Fransa'dan Güney Amerika ülkelerine Yunanistan'dan Ürdün ve Fas'a pek çok ülkede Gazze'ye destek eylemleri düzenlendi.

DUVAR - İsrail-Filistin çatışması 14'üncü gününde devam ederken dünyanın pek çok ülkesinde Gazze'ye destek eylemleri de sürüyor. Güney Amerika ülkelerinden Şili, Arjantin, Brezilya ve Ekvador'da Filistin halkına destek ve dayanışma gösterileri düzenlendi. Şili'nin başkenti Santiago'da düzenlenen Filistin halkı ile dayanışma gösterisinde, protestocular İsrail'in saldırılarına karşı Filistin'e destek pankartları taşıdı. Protestoda, "Filistin halkının mücadelesi bizim mücadelemizdir, insanlık onuru mücadelesidir" yazılı dövizler taşındığı da görüldü.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Sıcaklardan bunalanlar için Antalya’nın muhteşem yaylaları Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... Sürücüler dikkat: 22 Temmuz güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok TCMB anketi açıklandı: Beş ay sonra dolar/TL ne kadar olacak?