Dünyada sadece dokuz vaka var, Türkiye’de de görüldü

Osmaniye’de Cemal Sağmen kullandığı probiyotikten sonra çok ender görülen bir kan hastalığına yakalandı ve sağlığı bozuldu. Prof. Dr. Vedat Turhan’dan konuya dair uyarı geldi.

DUVAR - İsveç’te yaşayan Cemal Sağmen 2021 yılında Türkiye’ye izine geldi. Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde iznini geçiren Sağmen kullandığı probiyotikten bir süre sonra sağlığı bozuldu. Tedavinin bulunması için farklı hastanelere giden 44 yaşındaki Sağmen hakkında teşhis ancak bir yılın sonunda Adana Şehir Hastanesi’nde konuldu. Dünya’da çok nadir görülen bir kan hastalığıyla mücadele ettiği ortaya çıkan Sağmen, bu süreçte maddi ve manevi olarak çöktü. İlgili firmaya dava açan Sağmen, hukuk mücadelesini de başlattı. 

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Sıcaklardan bunalanlar için Antalya’nın muhteşem yaylaları Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok Sürücüler dikkat: 22 Temmuz güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler