Dünyanın en büyük kara kurbağası bulundu

Avustralya'nın kuzeyindeki bir yağmur ormanında bulunan kara kurbağasının, `kamış kurbağası` olarak da bilinen Rhinella marina türünün şimdiye kadar tespit edilen en büyük üyesi olduğu belirtildi.

DUVAR- Ortalama bir kara kurbağasından altı kat daha ağır olan kurbağanın, 2,7 kilogram ağırlığında olduğu tespit edildi.

Uzmanlar tarafından yakalanarak koruma altına alınan kurbağaya, Godzilla'dan esinlenerek 'Toadzilla' ismi verildi. "Toad", İngilizcede kara kurbağası anlamına geliyor.

Doğal yaşam uzmanları kurbağanın büyüklüğüne ilk başta inanamayarak, kendilerine gösterilen fotoğrafların sahte olduğunu düşündüklerini ifade etti.

Haberin Devamı
İBAN'a para yollarken iki kere dikkat Mevduat faizlerinde son durum belli oldu: 250 bin TL'nin getirisi uçtu En güçlü pasaportlar belli oldu: Türkiye'nin sıralaması değişti Çarşamba günü akaryakıt fiyatları belli oldu: Benzin, motorin, LPG Faiz oranları değişti: 1 milyon TL'nin getirisi güncellendi BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler