Dünyanın en zengin şehirleri açıklandı: Londra'nın düşüşü

2024 Dünyanın En Zengin Şehirleri Raporu'nda New York City 1. sıradaki yerini korumayı sürdürüyor. Londra'nın en zengin şehirler listesindeki sıralaması ise düşüşte.

DUVAR - Henley & Partners tarafından küresel veri istihbarat firması New World Wealth ile iş birliği içinde her yıl yayınlanan “2024 Dünyanın En Zengin Şehirleri Raporu”'nda New York City zirvedeki yerini koruyor. 1 milyon ABD doları veya daha fazla likit yatırım yapılabilir servete sahip yerleşik milyonerlerin sayısı söz konusu olduğunda, ABD, 1. sıradaki New York City de dahil olmak üzere ilk 50'de 11 şehirle başı çekiyor . New York şehri sakinlerinin sahip olduğu toplam servet şu anda 3 trilyon ABD dolarını aşıyor ve bu rakam çoğu büyük G20 ülkesinde tutulan toplam servetten daha yüksek bir seviyeye denk geliyor.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Sıcaklardan bunalanlar için Antalya’nın muhteşem yaylaları Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... Sürücüler dikkat: 22 Temmuz güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok TCMB anketi açıklandı: Beş ay sonra dolar/TL ne kadar olacak?