Duran Duran üyeleri 30 yıl sonra bir araya geliyor

Duran Duran üyeleri, eski grup arkadaşları Andy Taylor ile 30 yıl sonra yeni bir albüm kaydetmek için bir araya gelmeye hazırlanıyor.

Abone ol

DUVAR - İngiliz New Wave müzik grubu Duran Duran üyeleri, prostat kanseri teşhisi koyulan eski grup arkadaşları Andy Taylor ile 30 yıl sonra bir araya gelmeye hazırlandıklarını duyurdu. 1978’de kurulan grubun ilk üyelerinden biri olan Andy Taylor, 30 yıl sonra eski arkadaşlarıyla birlikte çalmaya hazırlanıyor.

Grup üyesi John Taylor, Duran Duran'ın Taylor ile 30 yıl sonra yeni albümlerini kaydetmek için yeniden bir araya geleceğini açıkladı. Kadınlar Kanseri Araştırma Fonu için 1.6 milyon sterlin toplayan gruptan 62 yaşındaki John Taylor, “Solist Simon Le Bon, Andy ile çalışmak için İbiza’ya uçuyor. Orada olmayı çok isterdim. Bence harika olacak. Onlar için gerçekten derin olacak. Belki 10 ila 20 yıldır stüdyoda birlikte bulunmadılar" dedi.

60 yaşındaki Nick Rhodes ve 62 yaşındaki Roger Taylor’ın da yer aldığı ve mayıs ayında İngiltere turnesine çıkacak olan grup, Los Angeles ve Londra’da kayıt yapacak. John Taylor, geri dönüşün bir belgeselin parçası olup olmayacağını doğrulamasa da "Birinin üzerinde bir iPhone olacak" dedi. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)