Düşük kredi faizi, vergi indirimi, ucuz konut: Çalışmalar başladı

Düşük kredi faizi, vergi indirimi, ucuz konutla ilgili hükümet kanadından çalışmaların başlatıldığı yönünde iddialar gündemdeki yerini koruyor. AK Partili isimler konuyla ilgili detayları aktardı.

DUVAR - Hükûmet dar gelirlilerin elini rahatlatmak ve yardımda hakkaniyeti sağlamak için sosyal yardımları tek çatı altında toplayacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın çalışmaları dâhilinde sosyal yardım kriterleri netleştirilecek ve hiçbir kurum tarafından esnetilemeyecek. Yardım için hane halkı geliri ve mülk sahipliği kriterleri gibi birçok konuda çalışmalar yürütülecek ve kıstaslar belirlenecek.

Haberin Devamı
BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler Kıdem ve ihbar tazminatında Temmuz tarifesi: 1 ayda 67 bin TL'lik fark Akaryakıt fiyatları güncellendi: 23 Temmuz benzin, mazot fiyatları Etna Yanardağı görüntüleri gerçek çıktı ABD'de Trump'ın rakibi kim olacak? Son anket belli oldu: CHP'nin oyları arttı, birinci parti değişiyor