Duvar Arkası... Hazırlığı yapılan yeni yasalar belli oldu!

Yeni yasalar... Normalleşmenin kazananı... Erken seçimin tarihini kim belirleyecek? SGK borçları: Ne bu şaşkınlık! Instagramla kapanan. bir şey daha! Hepsi Duvar Arkası'nda...

AK PARTİ’YE TATİL YOK: HAZIRLIK YAPILAN YASALAR BELLİ OLDU

Meclis 2 ay sürecek tatile girdi. AK Parti grubu bu süreyi ekim ayında gündeme getirilecek yeni yasaların hazırlığı ile geçirecek. Yaklaşık 4 yıllık seçimsiz sürecin bazı temel sorunları ele almak, kimi konularda reformları hayata geçirmek için çok değerli bir fırsat sunduğunu söyleyen parti yöneticileri, sosyal güvenlik reformundan infaz kanununa bu kapsamda birçok konuyu çalışacaklarını anlatıyor. Son yıllarda çeşitli nedenlerle yapılan bir dizi değişiklikle infaz sisteminin bozulduğu, silbaştan elden geçmesi gerektiği, kamuoyunda da bu konuda ciddi talep olduğu kaydediliyor. AK Parti’nin yaz boyunca çalışacağı iki başlık daha var. O başlıklar da yeni anayasa ve Meclis içtüzüğü olacak.

Haberin Devamı
Elektrikli aracın en büyük derdi şarj: İşte uzun menzilli 50 otomobil Özgür Demirtaş açıkladı: BES'e girmek mantıklı mı? İslam Memiş'ten 'pazartesi' uyarısı: Eze eze yoluna devam edecek Şampanya patlatan kişi Hamas lideri İsmail Haniye mi? Tabela değişti: 3 Ağustos güncel akaryakıt fiyatları Hazırlığı yapılan yeni yasalar belli oldu!