Duy da inanma: Horlamayı önleyen yastık!

Teknoloji günlük hayatımızı yeni ürünlerle kolaylaştırmaya devam ediyor. Horlamayı önleyen, müzik çalan ve sahibine göre rahatlık sunan Zeeq adlı akıllı yastık projesi destek buldu ve önsipariş aşamasına geldi.

Abone ol

DUVAR – Kitle fonlama platformu Kickstarter’da ihtiyaç duyduğu 400 bin dolarlık bağışı toplayarak ön sipariş sürecine ulaşmayı başaran Zeeq ismi adlı proje rahat bir uyku vadediyor. Kullanıcısına konfor sağlamasının yanı sıra horlamaya karşı uyarı sistemi, alarm ve müzik yayını gibi özellikler de sunan Zeeq, Aralık 2016’da gönderilmeye başlanacak.

Akıllı yastık Zeeq, özel uygulamasıyla yönetiliyor ve tüm veriler buradan takip edilebiliyor.

Mobil uygulama ile yönetilen akıllı yastık, üzerindeki mikrofon aracılığıyla horlamayı duyup sahibini kibarca uyarıyor. Spotify, iOS Music ve Google Music gibi kaynaklardan aldığı şarkıları çalabilen Zeeq, sahibi uyuduğunda müziği otomatik olarak kesiyor.

Sahibinin uyku verimliliğini de hareketlerine göre ölçen yastık, uyku derinliği açısından en ideal zamanda alarm çalarak kişiyi uyandırıyor. Yastığın fiyatı 300 dolar olarak belirlenmiş durumda.

https://ksr-video.imgix.net/projects/2472716/video-684719-h264_high.mp4