Düzce Belediyesi'nde 3 başkan yardımcısı istifa etti

Düzce Belediyesi'nde 3 belediye başkan yardımcısı istifa etti. Görevi bırakanlar arasında 2 Ekim'de istifa eden belediye başkanı Mehmet Keleş'in teyzesinin kızı Mesude Özcan da bulunuyor.

Abone ol

DUVAR - Düzce Belediye Başkan Yardımcıları Ali Güney, Kadir Badur ve Mesude Özcan istifa etti.

Damadı FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, 2 Ekim'de istifa ettiğini açıklamıştı. Keleş'in teyzesinin kızı Mesude Özcan, Kadir Badur ve Ali Güney belediye başkan yardımcılıklarından bugün istifa etti.

Ali Güney, istifasına yönelik yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

“Başkan yardımcılığı görevimden 27 Ekim 2017 tarihi itibari ile ayrıldığımı bilgilerinize sunarım. Düzce Belediyesi'nde görev aldığım 3 buçuk sene içinde, yasalar ve yönetmeliklere uygun bir yönetim anlayışı ile çalıştım. Severek ve her zaman gurur duyarak yaptığım işimden ayrılırken, görevim süresince çalıştığım iş arkadaşlarıma teşekkür eder, bundan sonraki hayatımda Düzce’nin güzel hatıralarını her zaman anacağımı belirtmek isterim.”

Güney’in ardından Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Badur da yaptığı açıklamada istifasını duyurarak, helallik istedi. Mesude Özcan da istifa ettiğini açıkladı.

Geçen ay da Belediye Başkan Yardımcısı Murat Caymaz istifa etmişti. (DÜZCE/DHA)

Düzce Belediye Başkanı'nın damadı tutuklandı

Düzce Belediye Başkanı istifa etti!

Düzce'nin yeni Belediye Başkanı Dursun Ay