Dwayne Johnson: Bir sonraki James Bond olmak istiyorum

Aksiyon filmlerindeki ajan rolleriyle tanınan oyuncu Dwayne Johnson, ikonik film karakteri James Bond'u oynamak istediğini açıkladı.

Abone ol

DUVAR - James Bond serisi son olarak "Ölmek İçin Zaman Yok" filmiyle geçtiğimiz haftalarda 25'inci kez izleyicilerle buluştu. Seride beşinci ve son kez James Bond karakterini canlandıran oyuncu Daniel Craig sonrasında rolü kimin alacağı tartışılıyor.

IGN'in aktardığına göre, Esquire ile konuşan ABD'li The Rock lakaplı oyuncu Dwayne Johnson, James Bond evreniyle olan 'benzersiz' bağlantısını konuştu. Büyükbabası Peter Maiva'nın, Sean Connery'nin yer aldığı 1967 yapımı James Bond filmi "You Only Live Twice"ta filmin kötü adamı olduğunu açıklayan Johnson, "Evet, büyükbabam 'You Only Live Twice' filminde bir Bond kötü adamıydı. Bu çok, çok güzel. Onun ayak izlerini takip etmek ve bir sonraki Bond olmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Filmde kötü adamı canlandırmak istemediğini de belirten oyuncu, "Kötü adam olmak istemiyorum. Bond olmak istiyorum" dedi.

Henry Cavill ve Idris Elba gibi oyuncuların da bir sonraki Bond olmak için adı geçse de role şu an rol için düşünülen favori ismin Tom Hardy olduğu belirtildi. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)