Edirne'de Hıdırellez coşkusu: Kakava ateşi yandı

Baharın gelişinin kutlandığı Kakava-Hıdırellez Şenliği, Kakava ateşinin Sarayiçi’nde yakılmasıyla başladı. Yerli ve yabancı turistler ile binlerce Edirneli, davul zurna eşliğinde dans etti.

Tamer Yavuz

EDİRNE - Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kakava - Hıdırellez Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Edirne Valisi Ekrem Canalp, Belediye Başkanı Recep Gürkan ve protokol üyeleri tarafından Kakava ateşi tutuşturuldu. Bayram tatilinin akabinde kutlanan Kakava-Hıdırellez Şenliği için oteller günler öncesinden doldu. Kente gelen binlerce yerli ve yabancı turist renkli kıyafetler giyerek etkinliğe katıldı.

Haberin Devamı
Son anket: İki parti arasındaki fark 1 puanın altında Rıdvan Dilmen'den derbi tahmini: 'Yüzde 1 milyon' Mustafa Denizli'den Fenerbahçe-Kasımpaşa maçı sonrası Talisca iddiası Derbi hakemi iddiası gündem oldu: 'Yönetmek istemiyor' BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da bugün elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler