Ek Motorlu Taşıtlar Vergisi’nde ödemeler iki taksitte alınacak

Mevcutta aracı olanlar, temmuzda veya ağustosta araç alanlar, ek MTV birinci taksitlerini ağustosta, ikinci taksitlerini ise kasımda ödeyecek. Eylülde araç alanlar, toplu ödeme yapacak.

DUVAR - Şubat ayında meydana gelen depremlerin yol açtığı ekonomik kayıpların tedavisi için uygulanacağı belirtilen Ek Motorlu Taşıtlar Vergisi, 28 Temmuz’da Resmi Gazete’de yayımlanan tebliğ ile yürürlüğe girdi. Düzenlemenin yayımlanmasıyla, ek MTV’ye ilişkin ayrıntılar da netleşmiş oldu. Buna göre, mevcutta aracı olanlar, temmuzda veya ağustosta araç alanlar, ek MTV birinci taksitlerini ağustosta, ikinci taksitlerini ise kasımda ödeyecek. 

Haberin Devamı
FourFourTwo en heyecan verici 50 genci sıraladı: Arda Güler ilk 3'te Oranlar güncellendi: 2 milyon TL'nin aylık faizi ne kadar? Antalyalı ailenin kabus gibi İstanbul tatili: Şu an parasız kaldık Faiz oranları değişti: 2 milyon TL'nin aylık getirisi belli oldu Uzmanlar anlattı: Suriye'deki deprem Türkiye'deki fayları tetikler mi? Benzin ve motorinde tabela değişti: 14 Ağustos akaryakıt fiyatları