Elazığ'da 500 kişi CHP'ye katıldı

CHP Elazığ İl Örgütü'ne katılan 500 kişiye rozet takıldı. CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol "AK Parti iktidarında Elazığ'da bir saadet zinciri kurulmuş" dedi.

Abone ol

DUVAR - Elazığ'da 500 kişi CHP'ye katılma kararı aldı. Yeni üyelere rozet takma töreni CHP Elazığ İl Örgütü binasında yapıldı. Törene katılan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, şunları söyledi:

"CHP Elazığ'da herkesin inançlarını, değerlerini sorunlarını önemseyen bir parti. Bu şehirde yaşanan sorunların çözümüyle ilgili hiçbir siyasi ayrım yapmadan, toplumda birleştirici, bütünleştirici bir tavırla herkese sahip çıkacağız. AK Parti iktidarında Elazığ'da bir saadet zinciri kurulmuş. Biz iktidara geldiğimizde böyle bir şey kalmayacak. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı olduğunda Elazığ'ın zamanında ekmeğini yemiş suyunu içmiş biri olarak, Elazığ'ın kalkınmasına, sorunlarının çözülmesine ve hak ettiği gelişmeyi yakalamasına büyük katkılar sunacaktır. Tıpkı Turgut Özal döneminde Malatya'nın gelişmesi gibi.” (HABER MERKEZİ)