Elizabeth Hurley, oğlunun çektiği erotik gerilim filminde rol aldı

Elizabeth Hurley, 21 yaşındaki oğlu Damian Hurley'in yönettiği erotik-gerilim türündeki filmde rol aldı.

Abone ol

DUVAR - İngiliz oyuncu Elizabeth Hurley, ABD'li iş insanı Steve Bing ile birlikteliğinden dünyaya gelen oğlu Damian Hurley'in hem senaryosunu yazdığı hem de yönetmenliğini üstlendiği erotik-gerilim türü film olan "Strictly Confidential"da rol aldı. 

Film, Georgia Lock'un canlandırdığı 'Mia'nın, en iyi arkadaşı Rebecca'nın intiharını çevreleyen gizemi ortaya çıkarmaya çalışırken 'cinsellik, ikiyüzlülük ve ihanet dünyasına' çekilmesini konu alıyor. Yapımda 'Lily' karakterini canlandıran Elizabeth Hurley, Pear Chiravara tarafından canlandırılan 'Natasha' adlı karakterle cinsellik içeren sahneleri paylaşıyor.

'BİRLİKTE ÇALIŞMAK BİR RÜYAYDI'

Sosyal medyada filmin kamera arkası görüntülerini paylaşan Damian Hurley, annesi Elizabeth Hurley'ye teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:

"2010'da (8 yaşındayken) ilk kısa filmimin yapımı sırasında bana ilk uzun metrajlı filmimde yer alacağına söz veren annem Elizabeth Hurley'e teşekkür etmek istiyorum. Sözüne sadık kalarak, filmime yeşil ışık yakıldığı anda her şeyi bıraktı ve çekimlerin yapıldığı Karayipler'e koştu. Birlikte çalışmak bir rüyaydı."