Elliot Page: Yalnızlığı ve utangaçlığı filmlerle atlattım

Cinsiyet değiştirdikten sonra Ellen Page olan adını Elliot Page olarak değiştiren oyuncu, izlediği filmlerin geçmişteki acı verici duyguları atlatmasını sağladı

Abone ol

DUVAR - Outfest Başarı Ödülü'nü kazanan Elliot Page, teşekkür konuşmasını filmlerin gücüne ve sanatta temsilin önemine adadı.

Independent Türkçe'nin haberine 34 yaşındaki oyuncu ödül töreninde "Özellikle çocukken ve gençken rastlayabildiğim çeşitli temsiller olmadan ki çok az şey vardı, başarabilir miydim bilmiyorum. Ötesini ancak görebildiğiniz o çok aşırı, güçlü ve her şeyi kapsayan soyutlanma, yalnızlık, utanç ve kendinden nefret anlarını atlatabilir miydim bilmiyorum" dedi. Kanadalı aktör "15 yaşında, kanallara göz gezdirirken But I'm a Cheerleader'a rastladım ve o filmdeki diyaloglar, o filmdeki sahneler hayatımı değiştirdi" ifadelerini kullandı. 

Hicivli bir romantik komedi olan But I'm a Cheerleader, dönüşüm terapisi kampına gönderilen bir gencin hikayesini anlatıyor. Baş karakterini Natasha Lyonne'un canlandırdığı film, LGBTİ+ topluluğunun favorisi olmuştu.