Elon Musk ilk kez Twitter çalışanlarının sorularını yanıtlayacak

ABD'li milyarder Elon Musk satın almak için girişimlerde bulunduğu Twitter'ın çalışanlarına konuşma yapacak ve sorularını yanıtlayacak.

Abone ol

DUVAR - Twitter'ı 44 milyar dolara satın almak için teklif veren, daha sonra da anlaşmayı askıya alan Elon Musk, bu hafta ilk kez şirketin çalışanlarına hitaben bir konuşma yapacak. Musk'ın 16 Haziran'da yapacağı belirtilen konuşmasından sonra Twitter çalışanlarından gelecek soruları da yanıtlayacağı belirtildi. 

Elon Musk'ın Twitter çalışanlarına konuşma yapacağı, şirketin üst düzey yöneticilerinden Parag Agrawal'ın tüm çalışanlara gönderdiği bir elektronik postayla duyuruldu. Agrawal, konuşma öncesinde çalışanların sorularını Musk'a iletebileceklerini de belirtti.

Musk, Twitter'ı satın almak için yürüttüğü görüşmeleri, sosyal paylaşım sitesindeki sahte ve spam hesapların sayısının tespit edilmesi için geçici olarak askıya aldığını açıklamıştı, "Twiter'daki söz konusu hesapların bütün kullanıcı sayısının yüzde 5'inden az olduğu" ile ilgili verilerin teyit edilmesini beklediğini söylemişti. (BBC Türkçe)