Elon Musk'ın eski eşi Talulah Riley, 'Game of Thrones' oyuncusuyla evlendi

Elon Musk ile iki kez evlenip boşanan İngiliz oyuncu Talulah Riley, 'Game of Thrones' oyuncusu Thomas Brodie-Sangster ile evlendi

Abone ol

DUVAR - "Aşk ve Gurur", "Rock'n Roll Teknesi", "St Trinian" gibi filmleriyle tanınan oyuncu Talulah Riley ile 34 yaşındaki "Game of Thrones", "Nanny McPhee", "Sınır Tanımayan", "Aşk Her Yerde" ve "The Queen's Gambit" gibi yapımların oyuncusu Thomas Brodie-Sangster, İngiltere'nin Anstey kentindeki St George Kilisesi'nde evlendi. 

Çift, Mart 2021'de Disney için çekilen "Sex Pistols" dizisi setinde tanıştı. Talulah Riley, 2023'te nişanlandıkları haberini X platformu üzerinden, "İki yıllık birlikteliğimizin ardından Thomas Brodie Sangster ile nişanlandığımızı paylaşmaktan çok mutluyum" sözleriyle duyurdu.

DAHA ÖNCE ELON MUSK İLE EVLİYDİ

Talulah Riley, daha önce Elon Musk ile evliydi. 2010'da evlenen ikilinin ilişkisi 2012'de sona ermişti. 2013'te yeniden evlenen çift, 2016'da tekrar boşanmıştı. Musk, 2014 yılında boşanma davası açmış, ardından davayı geri çekmiş olsa da iki yıl sonra da Riley boşanma davası açmıştı.

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)