Elon Musk'tan isminin geçtiği Johnny Depp ve Amber Heard davasına yorum

Tesla CEO'su Elon Musk, adının geçtiği Johnny Depp-Amber Heard davasıyla ilgili, "Umarım ikisi de yaşananları geride bırakır" dedi.

Abone ol

DUVAR - Tesla ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk, adının geçtiği Johnny Depp-Amber Heard davasıyla ilgili konuştu. Podcast sunucusu Lex Fridman'ın tweetine yanıt veren Musk, "Umarım ikisi de yaşananları geride bırakır. İkisi de inanılmaz insanlar" yazdı. 

Tweetinde Depp-Heard davasına ilişkin çıkarımlarını yazan Fridman, şöhretin bazı kişiler için 'uyuşturucu' olduğu, psikiyatr ve avukatların kabiliyetlerinin birbirlerinden çok farklı olduğu, insanların milyonlarca kişiye yalan söyleyebildiği ve aşkın karmaşık olabileceği gibi maddeleri sıraladı. 

Musk da tweetin altına, "Umarım ikisi de yollarına devam eder. En iyi oldukları zamanlarda, ikisi de inanılmaz insanlar" yazdı. 

People dergisinde yer alan habere göre, Johnny Depp, Amber Heard'ün evliliklerinden bir ay sonra Elon Musk'la ilişki yaşamaya başladığını söylemişti. Depp, kendisi ülke dışındayken evlerinde Musk ile Heard'ün buluştuğunu iddia etmişti. Musk'ın temsilcisi, iddiayı yalanlayarak Heard ile ilişkinin 2016 yılında başladığını, bu sırada Depp ile Heard'ün ayrı olduğunu belirtmişti. 

Heard'ün avukatları, duruşmanın açılış konuşmasında Depp'in Musk konusunda takıntılı olduğunu iddia etmişti.