EMEP’ten Flormar işçilerinin çocuklarına kırtasiye yardımı

EMEP’in direnişteki Flormar işçilerinin çocukları için başlattığı dayanışma kampanyası sona erdi. Toplanan kırtasiye malzemeleri işçilere teslim edildi.

Abone ol

DUVAR - Eğitim Öğretim yılının başlamasıyla direnişteki Flormar işçilerinin çocuklarına kırtasiye yardımı kampanyası yürüten Emek Partisi Kocaeli İl Örgütü ve Gebze İlçe örgütü, toplanılan malzemelerini, işçilere teslim etti. Genel Başkan Selma Gürkan da direnişteki işçileri ziyaret etti.

Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Flormar’da Petrol-İş Sendikasında örgütlendikleri için işten atılan ve 122 gündür direnişte olan işçileri Emek Partisi Genel Başkanı Selma Gürkan, Kocaeli İl Örgütü ve Gebze İlçe Örgütü ziyaret etti.  Emek Partisi Kocaeli İl Örgütü, toplanan malzemelerle ayakkabıları 52 çocuğa teslim etti.

Flormar işçilerinin çocukları için kampanya başlatıldı

Direnişe olan desteklerinin de desteğinin süreceğini söyleyen Emek Partisi Genel Başkanı Selma Gürkan, direnişte olan işçiler için dayanışmanın önemini belirtti. Kampanyanın bir yardım kampanyası olmadığının altını çizen Gürkan, dayanışmanın işçilerin birliği ve kardeşliğinin bir kez daha gösterilmesi için yapıldığını ve Flormar direnişinin ülkenin dört bir yanında gündem edilmesi için yürütülen bir çalışma olduğunu ifade etti.

Okulların açılmasına birkaç gün kala Flormar direnişçilerinin okula giden çocukları için yapılan kampanyanın önemine vurgu yapan Petrol-İş Gebze Şube Başkan Yardımcısı Eyüp Akdemir de, Petrol-İş Sendikası ve Flormar işçileri adına Emek Partisi’ne teşekkür etti. (Kaynak: Evrensel)