Emily in Paris, Netflix'ten iki sezon için daha onay aldı

Netflix, romantik komedi dizisi Emily in Paris'e iki sezon için daha yeşil ışık yaktı. Haberi, dizinin başrol oyuncusu Lily Collins Instagram profilinde duyurdu.  

Abone ol

DUVAR  - İlk bölümü 2 Ekim 2020’de yayınlanan Netflix’in romantik komedi dizisi Emily in Paris, tüm dünyada beğenilerek takip edilen dizilerden biri oldu. İki sezon ve toplam 20 bölümden oluşan dizi için akış platformu devam kararı aldı.

Kararı dizinin başrol oyuncusu sosyal medyadaki paylaşımı ile duyurdu. Collins, Emily in Paris pijamasıyla fotoğraflar yayınlarken şunları yazdı:

“Size çok heyecan verici haberler vermek için erkenden uyandım… Emily in Paris, 3. sezon için geri döndü… Ve bekleyin, 4. sezon! Hepinizi gerçekten seviyorum, inanılmaz desteğiniz için çok teşekkürler. Cidden daha fazlasını bekleyemem. Merci Beaucoup!!…”

Dijital yayın platformu Netflix de haberi doğruladı: 

“3 ve 4’e ‘bonjour’ deyin! Emily, iki sezon için daha resmi olarak geri dönüyor!”

Netflix, Mayıs 2021’de yaptığı bir basın açıklamasında, Emily in Paris’in yayın platformundaki ilk 28 gün boyunca 58 milyon kullanıcı tarafından görüntülendiğini ve onu Netflix’in 2020’nin en popüler komedi dizisi haline getirdiğini açıklamıştı.

UKRAYNA VE FRANSA'DAN DİZİYE TEPKİ

Şirketi tarafından Fransa'nın başkenti Paris'te görevlendirilen ABD'li Emily adındaki bir genç kadının başından geçenlerin anlatıldığı 'Emily in Paris' dizisi, ilk sezonunda Fransızları kötü gösterdiği gerekçesiyle memnuniyetsizlik yaratırken ayrıca Ukrayna'yı 'karşısına almıştı'.

Ukrayna Kültür Bakanı Aleksandr Tkaçenko, oyuncu Lily Collins'in hayat verdiği Emily ile dil kursunda arkadaş olan Ukraynalı Petra karakteriyle ilgili şikayetlerini dile getirmişti.

Ukraynalıların bu şekilde basmakalıplara sokulmasını eleştiren Ukraynalı Bakan, Telegram hesabından yaptığı yorumda bu karakterin bu şekilde karikatürize edilmesini 'kabul edilemez ve aşağılayıcı' bulmuş, "Yurt dışında Ukraynalılar böyle mi görülüyor?" diye sormuştu. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)