Emine Ün: Annemin durumu çok ağır

Oyuncu Emine Ün, korona virüse yakalanan ve yoğun bakıma alınan annesinin sağlık durumunun ağırlaştığını söyledi.

Abone ol

DUVAR - Sosyal medya hesabından 4 gün önce yaptığı paylaşımda, kendisinin ve annesinin korona virüsü yakalandığını ve tedavilerine hastanede devam edildiğini duyuran Emine Ün, kronik hastalıkları da olan annesinin sağlık durumunun ağırlaştığını belirtti. 

Kendisinin tedavisinin olumlu devam ettiğini ancak annesinin durumunun ağır olduğunu ifade eden Emine Ün, yaptığı yeni paylaşımda, sağlık durumlarına ilişkin şu açıklamayı yaptı:

"Herkese merhaba. Son paylaşımım altına tek tek cevap vermem imkansız. Onun için buradan yazmak istedim. Annemin de benim de aşılarımız yapılmıştı. Aşı olanlar asla korona virüs olmayacak diye bir şey yok. Sadece aşı olanlar genelde hastalığı daha normal şartlarda atlatabiliyor, o da kişiye göre değişebilen bir durum… Herkesin var olan hastalıkları ve yaşı farklı fakat annemin çok ciddi kronik rahatsızlıkları var. Astım hastalığı, kalbinde stent ve çok çok ağır geçirdiği bir zatürre sorunu vardı. Bu sebepten annem çok hasarlı bir ciğere ve vücuda sahip olduğundan maalesef şu an çok ağır bir durum içinde…" (HABER MERKEZİ)