Emma Stone anlaşmayı imzaladı: 'Cruella 2' geliyor

"Cruella" devam filmi ve Emma Stone'un dönüşü onaylandı. Stone, “Cruella 2”de rol almak için resmi olarak anlaşmayı imzaladı.

Abone ol

DUVAR - Disney, Emma Stone başrollü, "101 Dalmaçyalı"nın yan ürünü olarak hazırlanan "Cruella" filminin devamı üzerinde çalıştığını duyurdu. Devam filminin başrolünde de Emma Stone yer alacak.

Beyazperde'nin haberine göre, "Cruella 2"de rol almak için resmi olarak anlaşmayı imzalayan Emma Stone, Emma Thompson, Joel Fry, Paul Walter Hauser, Emily Beecham, Kirby Howell-Baptiste ve Mark Strong'la birlikte yer aldığı role geri dönecek. 

Korona virüsü salgını nedeniyle birkaç defa ertelenen "Cruella", vizyona girmesinin ardından, 30 dolarlık ek bir satın almayla Disney Plus'ta da izlenmeye sunuldu. Emma Stone'un Disney'le anlaşması, Scarlett Johansson'ın Disney'i "Black Widow"un Disney Plus'ta ve sinemalarda aynı anda yayınlanması üzerine sözleşme ihlali gerekçesiyle dava etmesinin hemen ardından geldi. "Cruella" ve "Black Widow", korona virüsü salgını nedeniyle hem salon hem ev sineması gösterimi kararının uygulandığı ilk yüksek profilli filmler arasında yer alıyor.