Emre Özpeynirci: Otomotivde zor günler başlıyor

Otomotiv yazarı Emre Özpeynirci, otomotiv sektörüyle ilgili dikkat çeken bir analizde bulundu. Özpeynirci otomotiv sektörünü zor günlerin beklediğini duyurdu.

DUVAR - Türkiye’de sıfır otomotiv pazarı rekor üstüne rekor kırmaya devam ederken, 2.el cephesinde ise işler tersine dönmeye başladı. Haziran ayında 9 günlük bayram tatiline rağmen sıfır otomotiv pazarı yüzde 35,6 artarak 115 bin adetlik rekor satışa ulaşırken, 2.el otomotiv pazarında ise 6 ay sonra ilk kayıp yaşandı. Kasım ayından bu yana sürekli büyüyen 2.el pazarı geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre 17,21’lik düşüşle 733 bin 136 adede gerilerken, bir önceki aya göre tam yüzde 21,3 kayıp yaşadı.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Sıcaklardan bunalanlar için Antalya’nın muhteşem yaylaları Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok Sürücüler dikkat: 22 Temmuz güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları TCMB anketi açıklandı: Beş ay sonra dolar/TL ne kadar olacak?