En değerli 50 futbolcu belli oldu: Messi, Ronaldo ve Neymar giremedi

Transfermarkt'ın Mart 2024'te yaptığı piyasa değeri güncellemesi sonrasında, dünyanın en değerli futbolcuları belirlendi. Messi, Ronaldo ve Neymar ilk 50'de yer almadı.

DUVAR - Transfermarkt'ın son güncellemelerine göre piyasa değeri 50 milyon € ve üzeri olan futbolcu sayısı 114'e ulaştı. Bu futbolculardan 57'si Premier League'de forma giyiyor. En fazla değerli oyuncuya sahip takım, 11 oyuncu ile Manchester City oldu.

Diğer oyuncular arasında LaLiga'dan 19, Bundesliga'dan 14, Serie A'dan 12 ve Ligue 1'den 10 oyuncu bulunuyor. Bu liglerin dışında, Liga Portugal ve Brezilya Seri A'dan birer futbolcu da listede yer alıyor. Sporting'den Viktor Gyökeres ve gelecek yaz Real Madrid'e transfer olacak Palmeiras'tan Endrick, yüksek piyasa değerleriyle listeye giriş yaptılar.

Listede ilk 50'ye giren futbolcular ise şöyle oldu:

Haberin Devamı
Dünyanın en ateşli taraftarları belli oldu: Süper Lig’den 1 takım var Instagram'a 'süresiz' erişim engeli: Uzman isim 'gerekçe'yi açıkladı Instagram'a erişim engeli gündem oldu: 'Bastım kapattım' En düşük faizli konut kredisi veren bankalar belli oldu Cuma gününün akaryakıt fiyatları belli oldu: Benzin, motorin, LPG 'En beğenilen' siyasetçiler: Erdoğan'ı geçen tek isim