En değerli markalar belli oldu: Zirve Japonların, ağırlık Almanların

Her yıl merakla beklenen Interbrand’in hazırladığı en değerli küresel markalar raporunun 2024 edisyonu yayınlandı. İlk 100 markanın 14’ü otomotiv sektöründen olurken, Almanlar listeye damga vurdu.

DUVAR - Dünyanın en büyük marka danışmanlık şirketlerinden biri olarak 1974’ten beri faaliyet gösteren Interbrand’in “En Değerli Küresel Markalar” raporunun bu yılki edisyonu yayınlandı. İlk iki sırayı Apple ve Microsoft alırken, ilk 100 markanın çoğunluğunu teknoloji şirketleri oluşturuyor. Otomotiv sektöründen ise 14 marka ilk 100’e girmeyi başardı. Ülkelere göre dağılıma bakılınca, Alman beş, Japon üç, Amerikan iki, Koreli iki, İtalyan bir, İngiliz bir markanın bulunduğu görülüyor.

Haberin Devamı
Son anket: İki parti arasındaki fark 1 puandan az BDDK açıkladı: Türkiye'nin en zengin 10 şehri belli oldu Nihat Kahveci'den Arda Güler yorumu: 'Tesise sokmazlar' Konut sektörü canlanıyor: 2025'te büyük artış bekleniyor Prof. Dr. Şükrü Ersoy'dan Adana için 'yıkıcı deprem' uyarısı Altında 'makas' kararı: 15 gün kapalı olacak