En kötü iş görüşmeleri: 'İnek gibi ses çıkarıp emeklememizi istediler'

İş görüşmeleri sırasında adaylar yaş ve toplumsal cinsiyet temelli ayrımcılıktan 'inek gibi böğürmelerinin' istenmesine kadar bir dizi olumsuzlukla karşı karşıya kalabiliyor.

DUVAR -  İşe alım ajansı Hays'e göre, insanların yarısından fazlası iş görüşmelerinde olumsuz bir deneyim yaşıyor. Bu kişilerden biri de Lae'ydi. Lae, İngiltere'nin Bristol şehrindeki bir avukatın ofisindeki iş görüşmesine vaktinde gitti. Ancak 20 dakika sonra görüşmenin iptal edildiği söylendi ve ertesi gün tekrar gelmesi istendi. Üzgün ​​bir şekilde oradan ayrıldı, ancak daha sonra bir mesaj aldı. 'İptalin' aslında bir test olduğu ve kendisinin geçemediği söyleniyordu. İşe kabul edilmedi. Lae'nin yaşadığı ise münferit bir durum değil.

Haberin Devamı
Bu otomobilin fiyatı 1 milyon TL'nin altına düştü Akaryakıt fiyatları güncellendi: 23 Temmuz benzin, mazot fiyatları Son anket belli oldu: CHP'nin oyları arttı, birinci parti değişiyor Mevduat faizlerinde son durum belli oldu: 250 bin TL'nin getirisi uçtu Banka banka son durum: Emekli maaşı promosyonlarında zirve Uygulama başladı: 2 milyon TL'ye kadar ucuz faizli kredi