En sıcak gün: İstanbul 38, Manisa 45, Antalya 42 derece...

Marmara, Ege ve Akdeniz'de sıcaklıklar bugün mevsim normallerinin 10 derece üzerine çıkıyor.

DUVAR - Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, hava sıcaklığı mevsim normallerinin 4 ila 10 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Kuzeydoğu kesimleri parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Rüzgar genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette; Marmara'nın batısında güney yönlerden yer yer kuvvetli eseceği tahmin ediliyor.

Sıcaklıkların artması nedeniyle kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılar ve çocuklar başta olmak üzere vatandaşların saat 11.00 ila 16.00'da açık alanda bulunmamaları konusunda uyarılar yapıldı.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler TCMB anketi açıklandı: Beş ay sonra dolar/TL ne kadar olacak? Kıdem ve ihbar tazminatında Temmuz tarifesi: 1 ayda 67 bin TL'lik fark