Hem aile hem iş aracı: En ucuz 10 hafif ticari

Otomotiv pazarında durgunlaşma devam ederken, 7 Temmuz’da yürürlüğe girecek yönetmelik öncesi satış kampanyaları hız kazandı. Pazarın yüzde 20’sini oluşturan hafif ticarilerse biraz daha şanslı.

DUVAR - Otomotiv sektörü ve araç almayı planlayan tüketiciler bu ay karar alma derdinde. 7 Temmuz tarihinde yürürlüğe girecek olan, AB’nin yeni otomobillerde zorunlu hale getirdiği Genel Güvenlik Yönetmeliği (GSR) stokları eritmek için köprüden önce son çıkışı ifade ediyor. Buna göre epey geniş bir yelpazedeki güvenlik sistemlerini taşımayan sıfır araçlar satılamayacak. Markalar sıfır faizli kampanyalar ve indirimlere yüklenirken, bayiler açıklanan rakamların bile altına zararına satışlar yapıyor.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Sıcaklardan bunalanlar için Antalya’nın muhteşem yaylaları Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok Sürücüler dikkat: 22 Temmuz güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler