Ender Saraç: Test sonucum negatif, çok iyiyim

Karantina altında bulunan diyetisyen Ender Saraç, test sonucunun pozitif olduğu iddiasını yalanladı. Sonucun negatif olduğuna dair görüntü paylaşan Saraç, "Ayrıca ben de çok iyiyim" dedi.

Abone ol

DUVAR - Korona virüsü şüphesiyle karantinada bulunan diyetisyen Ender Saraç, test sonucunun pozitif olduğu iddiasını yalanladı. Saraç, sonucun negatif olduğunu gösteren sonucu paylaştı.

Üst solunum yolunda sorun yaşaması nedeniyle hastaneye başvuran ve korona virüsü şüphesiyle karantina altında tutulan Ender Saraç, Twitter hesabından test sonuçlarını paylaştı. Telefonundan test sonucunu gösterdiği bir video paylaşan Şaraç, "Korona test sonucum negatif yani temiz çıktı. Ayrıca ben de çok iyiyim. Yalancılarla, iftiracılarla bilahare hukuki olarak görüşeceğim" dedi.

Benan Saraç, eşinin sağlık durumu hakkında "Sentom ilerlemeden önlem almak için kendi isteğiyle gitti ve yine kendi isteğiyle bu testi yaptırmak istedi. Süreci her türlü detayı ile takip ediyoruz. Stres yapmayın. Sonuç negatif de çıkabilir ama pozitife de hazırız. Yılların doktoru, tecrübe birikimi var" demişti. Çift, sosyal medyada Saraç'ın solunum cihazına bağlandığı ve ciğerlerinin hasar gördüğü yönündeki yalan haberleri yapan kişilere de dava açacaklarını söyledi. (HABER MERKEZİ)