Engin Günaydın'dan Tamer Karadağlı yorumu: Kendisinin özel hayatı...

Engin Günaydın, 58. Altın Portakal ödüllerindeki tavırları nedeniyle gündemde olan Tamer Karadağlı hakkında konuştu. Günaydın, "Kişilerin hayatlarıyla ilgilendiğiniz zaman film yapmak çok zor" dedi.

DUVAR - Senaryosunu Engin Günaydın'ın yazdığı, Taylan Biraderler'in yönetmen koltuğunda oturduğu "Andropoz" dizisi bugün Netflix'te izleyicilerle buluştu. Marmaris’te ailesi ile mütevazi bir hayat süren tuhafiyeci Yusuf’un orta yaş bunalımının etkisiyle kendinden başlayarak tüm hayatını değiştirme çabasını konu alan dizinin oyuncu kadrosunda Engin Günaydın, Tamer Karadağlı, Derya Karadaş, Turgut Tunçalp, Gülçin Santırcıoğlu, Şebnem Hassanisoughi, Yuliia Sobol, Doğa Zeynep Doğuşlu, Ergin Torun, ve Melissa & Merih Dilber gibi isimler yer alıyor. 

Haberin Devamı
Kimler borçlarını yapılandırabilecek? Televizyonda haftanın en çok izlenen yerli dizileri Tam liste belli oldu: Sahte gıda ürünü satan markalar halka açıklandı Kiralar uçtu: 10 ilde ortalama fiyat asgari ücreti geçti Benzin ve motorine zam geldi: 2 Ekim 2024 güncel akaryakıt fiyatları Anket: DEM Parti seçmeni hangi partilerle ittifak istiyor?