Erbakan'dan erişim engeli sorusuna yanıt: Bir sonuç almak mümkün olmuyor

Fatih Erbakan, sosyal medya platformlarına yönelik erişim engeli kararlarıyla ilgili "Sosyal medya alanında da yerli milli sistemlerimize ve İslam alemiyle ortak platformlara ihtiyaç var" dedi.

Abone ol

DUVAR - Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde esnaf ziyaretinin ardından bir konuşma yaptı. 'Türkiye genelinde partilerine büyük teveccühün olduğunu' söyleyen Erbakan, "Üye kayıtlarımız bütün hızıyla artıyor, şu anda 550 bine yaklaştı. İnşallah üye sayımızı en kısa zamanda 1 milyona çıkaracağız ve Yeniden Refah Partimizi milletimizin desteğiyle iktidara taşıyacağız" dedi. 

Türkiye'nin kendi sosyal medya platformlarının olması gerektiğini savunan Erbakan, "Yoksa bunları kapattığınız zaman da bir sonuç almanız çok mümkün olmuyor. Yine yapacaklarını yapmaya devam ediyorlar ve dünyadaki hakimiyetleri devam ediyor. Türkiye'de de kapattığınız zaman çeşitli programlar vasıtasıyla yine bunlara girmek mümkün oluyor. Öyleyse bütün alanlarda olduğu gibi sosyal medya alanında da yerli milli sistemlerimize ve İslam alemiyle ortak olarak ortaya koyacağımız platformlara ihtiyacımız olduğunu ifade ediyorum" diye konuştu.

(ANADOLU AJANSI)