Erdal Beşikçioğlu'ndan Behzat Ç. sürprizi

Erdal Beşikçioğlu, belediye başkanlığı makamına oturduktan sonra ilk röportajını verdi. Beşikçioğlu, Behzat Ç. yeniden çekilecek mi sorusuna sürpriz bir cevap verdi.

DUVAR - Sanatçı Erdal Beşikçioğlu, 31 Mart'ta CHP adayı olarak girdiği seçimde yüzde 56,62 oy alarak Etimesgut Belediye Başkanı seçildi. İlçenin ilk CHP'li belediye başkanı olan sanatçı, en yakın rakibi MHP'li Enver Demirel'e 24 puan fark attı. 

Erdal Beşikçioğlu, seçim sürecini ve projelerine ilişkin ANKA'nın sorularını yanıtladı. Bir soru üzerine, Behzat Ç'yi Etimesgut halkıyla birlikte çekmek istediğini söyleyen Beşikçioğlu, eşi Elvin Beşikçioğlu'nun siyasete girmesini istemediğini belirtti.

Beşikçioğlu'nun sorulara verdiği cevaplar şöyle:

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Sıcaklardan bunalanlar için Antalya’nın muhteşem yaylaları Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... Sürücüler dikkat: 22 Temmuz güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok TCMB anketi açıklandı: Beş ay sonra dolar/TL ne kadar olacak?