Erdoğan sordu, Abdülkadir Selvi yorumladı: Çok yerinde bir soru olmuş

Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul Finans Merkezi'nin 35. katında asansörden çıkarken sorduğu soruyu aktarıp "Çok yerinde bir soru olmuş" diye yazdı.

Abone ol

DUVAR - Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın yeni açılan İstanbul Finans Merkezi'nin 35'inci katına çıktığında "Peki bir deprem olursa... Asansörde depreme yakalanan kişiye ne olacak?" diye sorduğunu aktardı. 

Selvi'nin yazısının ilgili bölümü şöyle:

"Şimdi sıra geldi İstanbul Finans Merkezi’nin 35’inci katında, asansörde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sorduğu soruya. Erdoğan, İFM’nin açılışından sonra asansörle 35’inci kata çıkmış. Asansör tam 35’inci kata gelip kapısı açılırken Erdoğan o soruyu sormuş. “Peki bir deprem olursa... Asansörde depreme yakalanan kişiye ne olacak?” demiş.

Depremde 10 vilayetimiz yıkıldı. İstanbul deprem kuşağında. O nedenle bu sorunun sorulması çok yerinde olmuş. 35’inci katta Cumhurbaşkanı Erdoğan’a İFM’de depreme karşı alınan önlemler hakkında bilgi verilmiş. Bakan Nebati, “Asansör dahil depremdeki şiddete göre içerisindeki insanları tahliye edecek sensörlere sahip, tahliyeyi gerçekleştirip kilitleyecek bir yapıya dönüştürülebiliyor” dedi." (HABER MERKEZİ)