Erdoğan: Ben ekonomistim, bugüne kadar dediklerim hep çıktı

Her şey, ABD'nin 2008-2014 arasında piyasalara pompaladığı doları kısmasıyla başladı. Türkiye'ye de akan sıcak para azalınca ekonomik illüzyon bozuldu, Erdoğan'dan 'iktisat teorileri' gelmeye başladı.

DUVAR - Türkiye ekonomisinin özellikle son üç yıldır içine girdiği kriz, eylül ayından bu yana kasırgaya dönüşmüş durumda. Peki ekonomiyi hangi koşullar uçuruma sürükledi? 2014 yılında, o dönem başbakanlık koltuğunda oturan Tayyip Erdoğan'a iktisat bilimini tersyüz edecek şekilde hangi şartlar “Faiz sebep, enflasyon sonuçtur” sözünü ettirdi? Ekonomi alanında oluşturulan illüzyon, 2014 yılından sonra nasıl ortadan kalkmaya başladı?

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Sıcaklardan bunalanlar için Antalya’nın muhteşem yaylaları Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok Sürücüler dikkat: 22 Temmuz güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler